Понеділок, 05.20.2024, 4:10 AMВітаю Вас Гість | RSS
Сичівська філія ОЗО "Христинівський ліцей"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

 

 

29 січня в  Сичівській філії ОЗО "Христинівський ліцей"   вшанували пам‘ять героїв Крут. У нашій школі вже стало традицією проводити тематичні лінійки-реквієм пам‘яті справжніх патріотів, що здобували нашу незалежність. Класними керівниками проведені тематичні заходи, а саме: виховні години скорботи і пам’яті,  бесіди, презентація “Крути: і сум, і біль, і вічна слава!”, відео ролик “Лист без конверта” присвячений воїнам Крут. Активну участь у заходах прийняли учні, розказавши для своїх однокласників вірші, присвячені пам’яті героїв, які загинули в бою.
    29 січня 1918 року – це не лише день скорботи за українською молоддю, а й день величі духу ук ... Читати далі »

Переглядів: 59 | Додав: suchivkanvk | Дата: 02.02.2021 | Коментарі (0)

Учні та колектив Сичівської філії ОЗО "Христинівський ліцей" вшановує пам'ять жертв голокосту.
    27 січня – скорботна дата. У цей день Україна разом зі всією світовою спільнотою вшановує пам’ять жертв Голокосту ‒ однієї з найстрашніших та найжорстокіших сторінок історії людства ХХ сторіччя.
  Трагедія єврейського народу в роки Другої світової війни ‒ це скорботний урок для всього людства, застереження про небезпеку расизму, ненависті й нетерпимості, який завжди нагадуватиме про страшні наслідки одержимої ідеології, яку сповідували прихильники фашизму. Через жахи гетто і нацистських таборів смерті пройшла безкінечна кількість чоловіків, жінок, дітей, і лише деяким з них вдалося вижити. Ті, хто лишилися в живих, самим своїм життям несуть нам найважливішу думку: про тріумф людського духу. Вони є живим підтвердженням того, що тиранія, навіть якщо вона виника ... Читати далі »

Переглядів: 62 | Додав: suchivkanvk | Дата: 02.02.2021 | Коментарі (0)

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Соборності України від учнів та колективу Сичівської філії ОЗО "Христинівський ліцей"
22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. 
Відзначення Дня Соборності символізуєнерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність української нації.
Проголошення Акту Злуки увійшло в історію українського народу як свято національної єдності і саме від згуртованості кожного з нас залежать подальший шлях України до демократичних перетворень, формування національної свідомості та патріотизму. Лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – роз ... Читати далі »

Переглядів: 61 | Додав: suchivkanvk | Дата: 02.02.2021 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів
Корисні посилання